Dieet- en voedingsadvies

Afslanken op een manier die bij je past.

Ook bij Wellness Effexx kunnen we helaas geen wonderdieet aanbieden.

Wél kunnen we je persoonlijk begeleiden om op een gezonde en vooral praktische manier te komen tot een blijvend gewichtsverlies.

Succesvol zijn kan alleen als je dat ook echt wilt en door enkele definitieve veranderingen aan te brengen in je voedingspatroon.

Iedereen is verschillend, en wat voor de één heel prettig werkt is voor de ander verschrikkelijk. Door dit verschil in leefpatroon en behoeften bieden wij diversen manieren om af te slanken. Wij zijn gediplomeerd gewichtsconsulent en kunnen een normaal dieet/ voedingsadvies maken. Daarnaast werken we ook met verantwoorde voedingsprogramma’s gebaseerd op normale voeding, maaltijdvervangende producten of misschien wel een combinatie...

Slinc

A way of life

Afslanken op een verantwoorde manier, zonder maaltijdvervangers maar met de ondersteuning van voedingssupplementen én persoonlijke begeleiding. Het is makkelijk vol te houden, ook met een gezin. Door de combinatie met de supplementen heb je geen honger gevoel en geen verlies van spiermassa maar wel een hogere stofwisseling,vetverbranding én voldoende energie!

In 3 Fases ga je op weg naar een gezond gewicht en levensstijl:

  1. Afslanken
  2. Stabiliseren
  3. Balans

Het voedingsprogramma wordt per fase opgebouwd. Mannen mogen wat meer dan vrouwen en vanaf de 1ste fase zijn er zes eetmomenten per dag met gewone producten. Een verandering in eetgedrag, levensstijl en instelling is nodig om balans in je gewicht en in je leven te creëren.

Naast de persoonlijke begeleiding krijg je per fase ook een pakket met alle informatie over de werking van het programma,recepten en tips.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende intake als je meer wilt weten over de mogelijkheden van dit programma.

Prodimed

Hét medisch onderbouwde proteïnedieet

Snel,doeltreffend,duurzaam en veilig afslanken met het Prodimed proteïnedieet. Mits je de richtlijnen goed volgt zul je verbluffende resultaten boeken en deze ook houden. Uiteraard ook met onze persoonlijke begeleiding.

Het programma bestaat uit 5 fasen. Je begint heel streng met 4 tot 6 Prodimed producten per dag en daarnaast mag je veel groenten. Toch zul je merken dat je geen hongergevoel hebt terwijl je wel optimaal in de vetverbranding komt. Door de zeer veel verschillende smaken van de Prodimed producten heb je voldoende afwisseling en tevens is elke maaltijd voorzien van een volledig afgestemde hoeveelheid vitaminen en mineralen.

Bij elke volgende fase ga je een Prodimed product minder nemen en komt er een normaal voedingsmiddel voor in de plaats. Zo bouw je langzaam weer op naar een gezond voedingspatroon zonder Prodimed.

Belangrijk is het wekelijks consult. Behalve de ondersteuning,tips en motivering wordt er steeds een lichaamsanalyse gemaakt om de vorderingen te bekijken en te bepalen wanneer het weer tijd is voor de volgende fase. Ook na het behalen van het streefgewicht adviseren wij om regelmatig op consult te komen omdat het lichaam, afhankelijk van de hoeveelheid gewichtsverlies, een behoorlijke tijd nodig heeft om zich aan het nieuwe gewicht aan te passen zodat jojo-en wordt voorkomen.

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende intake. Je krijgt dan een uitgebreide uitleg,InBody meting en medische screening. We zijn een erkend verkooppunt en werken al sinds 2006 met Prodimed

InBody

Uitgebreide lichaamsanalyse

Ben je nieuwsgierig hoe de verhoudingen in je lichaam zijn? Gewoon om te weten hoe je er voor staat, of om af en toe eens te kijken of je positieve veranderingen ziet, omdat je zelf al gezond bezig bent, eventueel in combinatie met een dieet.

Ook dan kun je bij ons terecht. Je kunt een afspraak maken voor een losse InBody-meting + uitleg zonder dat je verder iets “moet” bij ons. Dit is een uitgebreide meting waar behalve je gewicht onder andere ook de vocht- en vetverhouding wordt aangegeven. De taille/heup omtrek wordt berekend m.b.t. het buikvet en nog veel meer. Een A-4tje vol informatie over jou lichaamsverhoudingen dat meer zegt dan enkel de cijfers van een gewone weegschaal!

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste producten en/of aanbieding bij Wellness Effexx? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.