Slim-Up

Passief trainen d.m.v. spierstimulatie en infrarood

Met “luie fitnesstraining” kun je de werking van de Slim-Up het beste omschrijven. Lekker liggen terwijl met behulp van 16 kleefelektroden gelijktijdig 8 spiergroepen aan het werk worden gezet. Zonder pijn en moeite laat je de spieren zo’n 1200 volledige en sterke spiercontracties maken tijdens elke behandeling. Daarbij wordt je lichaam heerlijk verwarmd door de infraroodlampen waardoor de behandeling nog prettiger aanvoelt en tevens de bloedcirculatie wordt verhoogt. Al na enkele behandelingen zul je merken dat de spieren verstevigen en dat je omvang gaat verminderen. Deze methode is ook zeer geschikt bij rug- en nekklachten.

Werkt deze methode echt ?

Het effect is het beste te vergelijken met een intensieve fitnesstraining. Na enkele weken worden de eerste resultaten zichtbaar. Voor een grondige figuurverandering moet je echter, net zoals bij fitnesstraining, enkele maanden geduld hebben. Heb je (extreem)overgewicht, dan is deze methode zeker een uitstekende ondersteuning maar moet er ook op de voeding gelet worden !

Zijn de resultaten blijvend ?

Ook een atleet die stopt met training verliest zijn spieren en conditie. Om het resultaat te behouden moet je blijvend je lichaam stimuleren met sporten of… op de zeer comfortabele manier van de Slim-Up methode.

Wie vindt het nu niet lekker om 1x per week een uurtje te relaxen ?! Maar jij bepaalt zelf of je deze luxe manier van bewegen verdient...!

ROM-machine

Actief trainen in slechts 2x4 min.

De ROM zorgt dat je in 8 minuten dezelfde training krijgt als iemand die 90 minuten conditie- kracht- en rektraining doet. Je traint hierbij 4 minuten het bovenlichaam én 4 minuten het onderlichaam. Is sporten niet voor je weggelegd, heb je (even) geen tijd, wil je wel maar….. dan is de ROM-machine een uitkomst.

Doordat er zoveel mogelijk spieren worden gebruikt,over de gehele lengte en met constante spanning neemt je kracht en lenigheid toe, zonder kans om je te blesseren. Doordat je in 8 minuten net zoveel zuurstof verbruikt als met een uur joggen neemt ook je conditie aanzienlijk toe. Door de hoge intensiteit van trainen kun je in de 24-uur na de ROM-training nog 700 tot 1000 kcal. verbranden. Ook als je nooit gesport hebt kun je er mee aan de slag. Om conditie op te bouwen is het raadzaam 3x per week te trainen. Dit is slechts 24 minuten per week !!

Gun je lichaam en gezondheid deze vorm van tijdbesparend en effectief bewegen...

De ROM bewijst het!

Vraag naar de ROM–brochure of kijk op www.rommachine.nl

ALTIJD OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste producten en/of aanbieding bij Wellness Effexx? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.